Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ


UNICEF sa transformuje

20. septembra 2018, Slovenský výbor pre UNICEF (SV pre Unicef) oznámil dôležitú  právnu a štrukturálnu reorganizáciu.Táto zmena nám umožní ešte lepšie rozvíjať naše stratégie na pomoc deťom, aby mohli v súčasnom rýchlo sa meniacom svete realizovať svoj plný potenciál s väčším úspechom, kvalifikovane a účinne.
Valné zhromaždenie SV pre UNICEF túto transformáciu odsúhlasilo, aby bolo možné v budúcnosti používať efektívnejšie stratégie získavania finančných prostriedkov a prijímať efektívnejšie rozhodnutia za účelom napĺňania hlavnej misie UNICEF.
Potreba lepšieho dosahovania našich cieľov si vyžaduje transformáciu z občianskeho združenia Slovenský výbor pre UNICEF (SV pre UNICEF) na nadáciu (NADÁCIA UNICEF SLOVENSKO) .
Všetky tieto zmeny sú realizované za účelom zvýšenia efektivity.
V čase, keď je potreba pomoci deťom väčšia ako kedykoľvek predtým, sme radi, že môžeme spolupracovať s občanmi Slovenskej republiky, ako aj s ďalšími darcami pri zabezpečovaní vakcinácie, vzdelania, prístupu k pitnej vode, odstraňovaní podvýživy, ochrane pred násilím, zneužívaním, vykorisťovaním všade tam, kde to deti najviac potrebujú.
Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

© UNICEF/UNI594987/Filippov
celý článok

Tragický koniec prvého školského týždňa pre ukrajinské deti