Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ

Nová aplikácia pre rodičov Bebbo!

Praktický pomocník pre rodičov 

 

Jedinečná aplikácia pre rodičov detí od 0 do 6 rokov, ktorá vás bude viesť cestou ich zdravého vývinu z pohodlia smartfónu.

Aplikácia bola adaptovaná v spolupráci so slovenskými pediatrami a vývinovými špecialistami.

 

 

 

Každý rodič potrebuje podporu

 

Všetky deti potrebujú láskavú starostlivosť, dobré zdravie, optimálnu výživu a podnetné a bezpečné prostredie, v ktorom by sa mohli rozvíjať.

Určite máte niekedy veľa otázok a potrebujete poradiť pri hľadaní odpovedí. Vďaka nim môžete deti podporiť v zdravom a šťastnom vývine. 

 

Tu prichádza na scénu Bebbo! 

Nová bezplatná aplikácia UNICEF špeciálne navrhnutá tak, aby vám podala pomocnú ruku. Poskytuje vedecky podložené informácie a užitočné interaktívne nástroje, ktoré pomôžu pri podpore zdravia a rozvoja dieťaťa.  

 

 

Ako to teda funguje? 

 

Aplikácia Bebbo ponúka širokú škálu užitočných funkcií, ktoré vám umožnia robiť správne rozhodnutia pri strarostlivosti o vaše dieťa. Prostredníctvom zaujímavých článkov a aktivít zistíte, nakoľko vaše dieťa prosperuje adekvátne k svojmu veku. 

 

 

Vývin vášho dieťaťa

Pomocou jednoduchej funkcie môžete sledovať, či je vývin vášho dieťaťa primeraný jeho/jej veku. Bebbo tiež ponúka aktivity a hry na podporu zdravého vývinu detí. 

Spoločne sa hrať

Množstvo nápadov, ako sa zapojiť do hravej interakcie s deťmi prostredníctvom aktivít, ktoré stimulujú učenie a rozvoj motorických a sociálno-emocionálnych zručností, jazyka, komunikácie a poznávania detí. 

Odborná rada

Aplikácia vám každý deň navrhne článok a aktivitu z bohatej ponuky vytvorenej v spolupráci s odborníkmi/čkami, ktoré pokrývajú širokú škálu tém. Obsah si môžete jednoducho uložiť a zdieľať ho s ostatnými rodičmi a priateľmi.  

Očkovanie

Ustrážiť všetky dôležité termíny nie je vôbec jednoduché! Najmä ak máte v rodine viac detí. V Bebbo máte k dispozícii užitočný nástroj na sledovanie a zaznamenávanie očkovania vášho dieťaťa

 Preventívna prehliadka 

Prečítajte si informácie o preventívnych prehliadkach, ktoré s dieťaťom absolvujete u svojho pediatra, zapíšte si dôležité poznámky a nastavte si pripomienky, aby ste nezabudli na termín ďalšieho vyšetrenia.

Rast dieťaťa 

Aplikácia vám umožňuje sledovať miery vášho dieťaťa, ako je výška a váha. Takto sa viete uistiť, že vaše dieťa primerane rastie a prospieva.

 

 

Stiahnite si aplikáciu Bebbo!

 

 

 

Aplikácia bola adaptovaná v spolupráci s občianskym združením Pediatri deťom pod záštitou Slovenskej spoločnosti primárnej pediatrickej starostlivosti Slovenskej lekárskej spoločnosti.

Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

© UNICEF/UN0713573/Dejongh
celý článok

Pomôžte nám dostať deti v núdzi späť do školy